fredag 7. september 2012

Varesortiment

Hva vil vi satse på fremover? Jo-det dere vil ha! Vi vil før jul prøve å få til en fin miks av vesker, iphone-utstyr, smykker og wallstickers.

Første levering kommer om ca 3-4 uker.

Prisene vi har er sjekket ut, og uten å ta i vil vi påstå at vi er billigere enn de fleste. Vi kjører introduksjonspriser nå før jul, så ser vi hvordan dette går.

Betaling: du kan betale inn på forskudd, eller via paypal. Og i tillegg kan du be om oppkrav. Eller du kan komme innom oss for fysisk salg på Heimdal. Alle varer er fraktfrie-men oppkrav må du selv betale.

Prisene settes etter vi har sett varene, men vi setter en ca pris når vi fronter ting vi venter inn. Så vet dere ca hvor prisnivået ligger. Vi har bestemt oss for å kjøre runde priser, ikke noe 9,95 her :)

Om du finner noe du liker sender du en Mail til bubbelgirls@gmail.com. Vi får ikke inn mange av hver vare nå i førsten så om du ser noe du vil ha må du ikke vente. Bestiller du noe nå-tar vi betaling når varene kommer inn.

Vi setter service i høysetet og vil at alle skal få en god opplevelse med kjøpet, vi vil derfor ha noen overraskelser på lur for de som handler. Vi lover å gi alt og håper du blir fornøyd! Om det er noe du ikke er fornøyd med-gir du oss beskjed, så finner vi en løsning!

Vi er veldig klar for å innvie dere i Bubbelgirls verden.

Litt bilderas av hva vi håper på å få inn før jul. Ser du noe du vil ha? Send ett hint, så vet vi hvor mange vi bør kjøpe inn av hver ting





2 kommentarer:

  1. Har veldig lyst på armbåndet med hodeskaller :D

    SvarSlett
    Svar
    1. Det er notert :) jeg får inn klokker i sort og hvit-skulle dere ha de?

      Slett