mandag 8. april 2013

Zara jakker

Vi har hatt suksess med jakkene fra Zara. Både den originale og de gode kopiene. God kvalitet til lav fin pris. Vi ligger opptil 50% under ordinærpris. Vi har nå 2 originale jakker inne-med skinn på kragen. En i størrelse S (34) og en i L (38/40). Vi gir ekstra tilbud på de nå til kun 1150 kr inkl porto. Ventetid på andre størrelser/flere i samme: ca tre uker.

Vi har også noen på lager av de andre typene under. Den sorte med glidelås må man velge en størrelse større enn man bruker. Den finnes i størrelsene : S(34) M (36/38) og L (38/40). Den hvite og blazertypen får du i størrelsene S (34/36) til XL (42/44). Alle tre koster nå kun kr 1090 inkl porto. Ventetid 7-14 dager. (Vi bestiller opp en gang pr uke) (kopier)

Ny jakke i familien Zara er en vinrød blazer. Den finnes i størrelsene XS (34)-L (42)
Pris kr. 1290 inkl porto. (Kopi) Ventetid ca tre uker.

Fra og med 1. April blir alle jakkene sendt med sporing. Posten er dessverre ikke alltid like sikker-og vi opplevde at tre jakker forsvant i mars. Dette er veldig uheldig-vi anbefaler derfor alle våre kunder om å be om sporing på alle varer med verdi over kr 300. Vi tar ikke ansvar for B post som blir borte. Og om man ikke ber om sporing blir varene sendt med B post. Unntak nå er jakkene fra Zara.









3 kommentarer:

  1. Hei, jeg vil gjerne kjøpe en av kåpene som er her, men hvordan skal jeg bestille kåpen? Er det mulig å bestille eller er det forseint?

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei-bare send oss bestilling med hvilken type og hvem str du trenger på innboksen :) vi har de ennå :)

      Slett