søndag 23. september 2012

Utstyr til iPhone og iPad

Vi i Bubbelgirls vil ikke ta inn elektriske elementer som kan skade telefonen-sånn som ladere og USB kabler. Siden våre leverandører ikke er Apple-eide tar vi ikke sjansen på å kjøpe inn slikt fra disse. Det er veldig viktig for at du skal bevare batteristyrke at du bruker riktig utstyr tilpasset telefonen-så vi anbefaler dere derfor å kjøpe slikt til en autorisert leverandør.

Vi har fått spørsmål om å ta inn slike varer-ladere i kule farger osv-derfor vil vi her forklare hvorfor vi ikke vil selge dette.

Visste du forresten at du IKKE bør lade iPhone og iPad med samme lader? Laderene er ulike i styrke-dermed kan du skade batteriets levetid. :))

Det vil komme inn ørepropper til 3.5 mm inngang, men det er også det eneste vi vil ta inn i den gruppen varer.

Det samme gjelder på de andre varene våre-bubbelgirls vil ikke selge lookalike produkter (falske kopier) av kjente merkevarenavn som Adidas, Prada osv. Dersom vi selger merkevarer skal du som kjøper være garantert at det er ekte vare. Vi selger rimelige ting-dermed vil ikke kvaliteten være som på enkelte merkevarer-men vi kvalitetssikrer våre varer og du har full rett til å klage om du ikke er fornøyd!

Sjekk de kule armbåndene som nå har kommet inn :




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar