søndag 30. september 2012

Flere muligheter

Vi ekspanderer og lager nye muligheter, kjøper inn flere varer og tilpasser Bubbelgirls etter dere. Og det er mange som allerede har benyttet seg av de gode tilbudene våre. Flere ting er allerede utsolgt, noe er på vei inn for 2. gang, andre nye varer er snart også inne.

Du kan kjøpe varer direkte fra Bloggen her, fra Facebooksiden vår: http://www.facebook.com/Bubbelgirls

Eller fra Eplabutikken som du finner her: http://epla.no/shops/bubbelgirls/

Mange foretrekker å bruke kredittkort og ønsker å betale inn så sikkert som mulig. Da er det via Epla du bør kjøpe våre varer. Her kan du velge å betale med Paypal. Dette er ett veldig sikkert betalingsalternativ-og du kan selv legge inn hvilket kort du vil de skal trekke fra. Kredittkort, Visa eller vanlig bankkort. Om du ikke allerede har Paypal kan du gå inn å ordne deg en konto her:

https://www.paypal.com/no/cgi-bin/webscr?cmd=_flow&SESSION=gWIS70pHA4O117AQgvc0gC62td7Ypz3742ZVZjU5qlZSr_JW4QtWTKqJU1u&dispatch=5885d80a13c0db1f8e263663d3faee8db02a037e263542f58098410815cf7df7

Det tar en halv uke ca for å få verifisert kontoen din. Og alt står forklart på siden.

Vi opplever at veldig mange deler siden vår masse! Og vi ønsker nå å belønne en av de som deler så masse ekstra. Måten vi gjør dette på er å gi en gave til en av de som deler oss mest-via bilder, siden vår og innleggene våre-bloggen vår etc. Så dersom du er en av de som virkelig jobber for å få flere til å like oss-lykke til-du er nå med i trekningen av en flott premie! Vi trekker en heldig vinner om 14 dager. 13. oktober!

Del oss-lik oss og hjelp oss å bli større!

Vi hadde vår første photoshoot like før helgen, og dette skal vi gjøre flere ganger. Om noen har veldig lyst til å stille opp er det bare å sende oss en mail :) Vi trenger ei lita jente på rundt 1-2 år om ett par uker også, så rop ut om det er interessant. Det er ingen betalt jobb, så det blir isåfall kun for moro skyld!

Vi får inn nye varer hver eneste dag-så bare følg med. Dere som venter på varer får beskjed så fort varene dere venter på har kommet inn. Alt er notert ned-men føler du det tar lang tid er det lov å etterlyse pr mail om når dere kan vente varene :)

Vi har også laget et eget album med forhåndsbestilte varer. Dette er varer som vi tar inn bestillinger på. Du bestiller varene, betaler og deretter bestiller vi de for deg. Det kan ta opp til 20-25 dager før du får de-men vi har erfaring med at det går fortere. Nå er det nasjonaldag i Kina neste uke, så de tingene som ennå ikke er blitt sendt fra Kina kan bruke litt lenger tid :)

Om du er mann og har kjøpt noe flott til kona di/kjæresten din eller noen andre du er glad i? Gi oss beskjed-så pakker vi inn varene fint for deg.

Håper dere har hatt en strålende helg!


Denne lommeboka til Iphone 4/4 s er snart på lager :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar