lørdag 15. september 2012

Fremdrift Bubbelgirls

Produkter kommer inn hver eneste dag og vi har måttet legge en plan på hva vi gjør fremover. Vi har bestilt enda mer varer og lover at det vil komme masse fint fremover. Både smykker, lommebøker og annet snacks. 

Vi vil at Bubbelgirls skal være seriøst, og har derfor bestemt at alle varer på sikt skal legges ut i en egen butikk på Epla.no. Der vil du kunne gå inn å bestille de varene du vil ha. Du kan velge mellom tre ulike betalingsmetoder-forhåndsbetaling, PayPal eller oppkrav. Varene blir ikke fraktfrie-men vi har lav frakt og krever kun frakt for ett produkt. Kjøper du flere blir det dermed minimalt med frakt per produkt.

Butikken på Epla vil bli oppdatert og vise hvor mange produkter vi har igjen av hver style. Og det vil bli en mer ryddig måte for dere for å kunne se hva vi har inne og ikke. 

I tillegg til Epla vil vi komme til å legge ut produkter til salgs kun via Facebook. Disse produktene er det spesielle tilbud på. Dette vil vi lansere via denne bloggen og via Facebooksiden vår. Vi vil også kjøre jevnlige konkurranser. 

Denne bloggen vil vi bruke ikke bare til å legge ut nyheter med info og produktopplysninger...vi vil også komme med tips og råd. Kanskje legge ut noen inspirasjonsbilder fra moteverden, oppbevaringstips osv. 

Om det er noe du savner håper vi at du gir oss beskjed. Vi får til å skaffe det meste.

Frem til vi har fått ting på plass blir produktene solgt på Facebook til den prisen vi opplyser. Og når Eplabutikken er på plass vil de nye prisene komme. (Vi skal fortsatt strebe etter å være RIMELIGE!) Litt dyrere vil det nok allikevel bli siden det er mer kostnader med å ha produktene i en nettbutikk. Så for dere som allerede nå har sett dere ut noen produkter av de vi har lagt frem som har kommet eller kommer-send mail og sikre deg produktet/produktene så får du de til knallprisen vi har i dag.

Vi håper du/dere vil følge oss videre og dele oss videre-og vi skal gjøre vårt ytterste for at akkurat DU blir fornøyd!

Nyt helgen!

En liten sneakpeak på hva vi bestilte i går:





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar