tirsdag 16. oktober 2012

Salg og Ille billig

Vi har lave priser på Bubbelgirls-og legger ut ulike tilbud hele tiden. Dette for at du som kunde skal kunne få akkurat det du ønsker deg til så lav pris som mulig. Vi har nå laget to ulike album på Facebook som heter Ille billig og 3 dagers SALG. Der finner du varer til den laveste pris. I tillegg har vi fraktfritt på alle varer hele uken. (bortsett fra på salgsvarene)

Dersom du ønsker å bruke kredittkort på ditt kjøp er det mulig om du oppretter en PayPal konto (om du ikke allerede har det fra før av) Du tar da kontakt med oss så får du PayPal adressen vår.

Noen etterlyser nettbutikk-og det har vi. Vår butikk er på Epla.no. Og du finner butikken vår her:
http://epla.no/shops/bubbelgirls/

Der får du forøvrig ikke de samme tilbudene som vi kjører på Facebook. Og det er fordi det koster oss mer penger å selge varene via Epla enn om vi tar det via Facebook og mail. For deg som kunde vil det ikke ha noe å si på ordinære varer. Da prisene er tilnærmet like når frakt er lagt til. Du betaler kun frakt for ett produkt på Epla-så om du kjøper feks 3 ting vil du kun betale fraktpris for den med dyreste frakt. :)

Er det noe du savner som du vil vi skal ta inn? Gi oss beskjed da vel :) Så ser vi hva vi finner.

Alle kunder som handler for over 300 kr frem til 11. november er forøvrig med i trekning av flotte premier-sjekk tidligere innlegg. :)

Her er topp 3 av hva dere har bestilt siden vi startet i september:


Disse klokkene går det mange av. Prisen pr stk er denne uken kr 91 pr stk. Vi har svart, blå og den øverste rosa. :)


Denne hadde vi tilbud på frem søndag-men vi utvider tilbudet til ut uken for de som ikke fikk med seg tilbudet! Intropris ut uken er da kr 280 pr stk! (frakt kr 50) (her gjelder ikke fraktfritt)


Denne er det tilbud på ut uken-førpris kr 400-denne uken kr 300! (ikke fraktfritt)

Veskene over er bestillingsvare og minimum halve prisen må betales ved bestilling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar